Salvatorkerk Salvatorkerk

Salvatorkerk Veenendaal

Adriaen van Ostadelaan 54, 3904 TL Veenendaal


Vacatures

Vraag naar Vrijwilligers

Helpt u mee?
In de Salvatorkerk zijn zon 170 vrijwilligers actief. Wij zijn een gemeenschap met veel betrokken parochianen en daar zijn wij als kerk erg trots op. Ondanks dat er zoveel mensen actief zijn voor de kerk, hebben wij nog altijd vrijwilligers nodig.

Waarom is vrijwilligerswerk zo belangrijk?
De kerk kan niet zonder financiƫle steun. Maar even belangrijk is de praktische steun die de kerk nodig heeft van vrijwilligers. Denkt u maar eens aan al het schoonmaakwerk en tuinonderhoud, het samenstellen van de liturgie, vouwen van de boekjes, schikken van de bloemen en omkijken naar eenzamen en ouderen. Met z'n allen bouwen wij aan de toekomst. Een toekomst die er misschien niet altijd even rooskleurig uitziet in deze tijd van kerksluitingen. Maar dankzij de betrokkenheid van velen, wordt de Salvatorkerk iedere zondag goed bezocht.

Wat kan vrijwilligerswerk voor u als vrijwilliger betekenen?
Vrijwilligerswerk creƫert betrokkenheid en het geeft voldoening. Het is fijn om iets voor anderen te kunnen betekenen. U leert de mensen van uw eigen kerk kennen. Vrijwilligerswerk heeft ook een sociaal aspect. U werkt samen en er is altijd gelegenheid voor een praatje of om gezellig koffie te drinken. Daarnaast is er 1 keer per jaar een vrijwilligersavond.

Ik wil meehelpen!
Zou u graag vrijwilligerswerk voor de kerk willen doen? Onder dit verhaal kunt u zien waar wij nog hulp bij nodig hebben. (Als u de bewuste link aanklikt, leest u wat de taak precies inhoudt en hoe u zich kunt aanmelden.) Wij zoeken zowel vrijwilligers voor werkgroepen als voor kortere projecten. Bij de vacatures ziet u voor welke werkgroepen of klussen wij nog hulp zoeken. Is dit niet iets wat u zoekt, maar wilt u toch helpen? En heeft u ook een idee waarmee u ons zou willen helpen? Dan kunt u mailen naar het secretariaat (veenendaal@pztb.nl) of bellen 0318-512218.

Open vacatures
Lid Locatieraad
Vrijwilliger kindercreche
MOV
(Vrijwilliger Wergroep Missie, Ontwikkeling en Vrede)
Kindernevendienst
Schoonmaakploeg
Kleurrijk
Kleurrijk zoekt een begeleider voor de kinderen
Kortdurende projecten
* Kruis opknappen
Klussen in het algemeen